Ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging, wil je het sporten weer oppakken of gewoon op zoek naar een sportmoment erbij? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn uniek in wat we doen!

Onze FITCAMP is voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, voor mannen en vrouwen. Bij ons kom je sporten in de buitenlucht. Ook wel genoemd: BOOTCAMP en FITCAMP, waar (hard) lopen gecombineerd wordt met diverse kracht- en balansoefeningen doen met veel FUN en LOL. Zo train je je hele lichaam op een leuke en intensieve manier en verbetert je conditie.

Als je met een van onze FITCAMP mee komt sporten sport je een uur lang in groepsverband en ondertussen leren wij je meer over een gezonde levensstijl en (sport)voeding.

Ons motto is: Lekker fit worden op een leuke manier.

Omdat wij staan voor een gezonde levensstijl, willen wij uitdragen hoe belangrijk het is om naast het sporten, gezonde voeding binnen krijgen. Daarom bieden wij tijdens onze sportmomenten de mogelijkheid te ervaren hoe makkelijk je sport en voeding kunt combineren.

Tijdens het sporten kun je gebruik maken van ons sport drank CR7 Drive en na elk sport moment kun je gebruik van een lekkere herstelshake! Tijdens onze FITCAMP word je gemotiveerd en geïnspireerd om je persoonlijke doelstellingen in gewicht en gezondheid te bereiken.

Dus… wil je energieker worden, wil je afvallen of juist spiermassa aankomen en is individueel sporten niet jouw ding? Kom dan een keer mee doen! En leuk om te weten: Bij ons is sporten een extra service, daarom bieden wij het sporten GRATIS aan!

We bieden momenteel 1x in de week de mogelijkheid om gezellig mee te sporten!

Dit is elke woensdag avond om 19:30u.
Verzamelen om 19:15u
In 24FITCLUB Louis Braillelaan 100