FITCAMP - Building a "Health & Lifestyle" Community

Get Fit The Fun Way

Ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging, wil je het sporten weer oppakken of gewoon op zoek naar een sportmoment erbij? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn uniek in wat we doen!

Onze FITCAMP is voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, voor mannen en vrouwen. Bij ons kom je binnen sporten of in de buitenlucht. Ook wel genoemd: BOOT FIT & FUN CAMP, waar (hard) lopen gecombineerd wordt met diverse kracht- en balansoefeningen doen met veel FUN en LOL. Zo train je je hele lichaam op een leuke en intensieve manier en verbetert je conditie.

FITCAMP is “Community Bouwen
FITCAMP is FUN FUN FUN
FITCAMP is sporten in groepsverband
FITCAMP is voor iedereen en alle niveau’s
FITCAMP is leren over voeding
FITCAMP is herstel sportvoeding na afloop

Als je met een van onze FITCAMP mee komt sporten sport je ongeveer een uur in groepsverband en ondertussen leren wij je meer over een gezonde levensstijl en (sport)voeding.

Wij staan voor een gezonde levensstijl en wij willen uitdragen hoe belangrijk het is om naast het sporten gezonde voeding binnen krijgen. Daarom bieden wij tijdens onze sportmomenten de mogelijkheid te ervaren hoe makkelijk je sport en voeding kunt combineren.

– Ons motto is: Lekker fit worden op een leuke manier –

Tijdens het sporten kun je gebruik maken van ons sportdrank CR7 Drive en na elk sport moment kun je gebruik van een lekkere herstelshake! Tijdens onze FITCAMP word je gemotiveerd en geïnspireerd om je persoonlijke doelstellingen in gewicht en gezondheid te bereiken.

Dus… wil je energieker worden, wil je afvallen of juist spiermassa aankomen en is individueel sporten niet jouw ding? Kom dan een keer mee doen!

Boxing Fitcamp

Boksen als het middel om lekker Fit te worden!!!

Een work-out waarbij de conditie op een leuke en uitdagende manier wordt getraind.

Geen sparvormen!!!

Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog, en je kan je bitje gewoon thuis laten.

Wat kost het?

Onze visie is dat goede voeding 80% van je behaalde resultaat bepaalt, daarom krijgt iedereen de mogelijkheid om na afloop een herstel shake te drinken.

Er is dan keuze uit: De SUPER herstel shake “Herbalife24 Rebuild Strength” of de Herbalife Formula1 herstel shake met Herbalife24 CR7 Drive sportdrank geserveerd.

Al onze herstelshakes, sportdranken en energy teas zijn VRIJ van “schadelijke en verboden stoffen” en kunnen OOK door “TOP Atleten” worden geconsumeerd.
 
Deze hypotone sportdrank (tijdens) & een onze ‘Heerlijke’ herstel smoothie na de activiteit voor slechts €3,60 per keer.
En hoe zit het met gratis mee trainen?
 
Het is onze missie om iedereen in Zoetermeer gezonder en gelukkiger te maken.
Hoewel wij de FITCAMP het goedkoopst aanbieden in Nederland, is het voor sommige mensen nog steeds een hele uitgave.

En dan is het leuk om te weten: Bij ons is sporten een extra service, daarom bieden wij het sporten GRATIS aan!

Ben je blij met ons en wil je ons initiatief graag ondersteunen? Dan heb je voor slechts €6,50 per keer onze hypotone sportdrank (tijdens), onze ‘Heerlijke’ herstel smoothie & een verkwikkend (ice) theetje na de activiteit.

Vraag eens naar een van onze voedingsprogramma’s of doe eerst een vrijblijvende FitCheck. De coaches vertellen je graag over de mogelijkheden.

Kom je voor het eerst bij ons?
Dan krijg je in ieder geval je eerste een sportdrank (tijdens) & een ‘Heerlijke’ herstel smoothie cadeau van jouw FitCoach.

Waar en wanneer?

Verzamelen bij 24FITCLUB Luxemburglaan 2 ingang aan de Berlijnstraat.

Maandagavond om 20:00u. – Boxing Fitcamp
Woensdagavond om 20:00u. – Fitcamp
Dinsdagavond om 19:00u. – Boxing Fitcamp
Zondagochtend om 10:00u. – Boxing Fitcamp

Hoe meld ik me aan?

Kom je voor het eerst, dan mag je je aanmelden bij je eigen FitCoach.
Wanneer je die nog niet hebt via app of sms naar 06 – 41 811 235

Kom gewoon een keer mee doen en ervaar of het iets voor jou is!

 

GA JIJ DE UITDAGING AAN?
TOT SNEL!